Olemme nyt osa Eltrea Groupia -

Lue lisää
Helsingin lastensairaala Helsingin Olympiastadionin tornista

Referenssit

Tutustu sähkö- ja teleurakka kohteisiimme.

Sähkö- ja teleurakka kohteitamme

Valmistunut 09/2016

Linjasaneeraus As. Oy Rintinpolku 3-7

Linjasaneeraus  As. Oy Rintinpolku 3-7

Rakennustyyppi Kerrostalo Rakennettu 1964 - 1967 Kerrokset 2 Huoneistot 62 Kolmen kerrostalon Linjasaneeraus. Kohteessa uusittiin syöttö kaapelit, pääkeskus, kiinteistökeskukset ja monimittarikeskukset. Asuntoihin kaapelointiin uudet sähkönsyöttöjohdot, sekä antenni, ATK ja valokuitunousut. Asuntojen keskukset uusittiin ja vanhat ryhmäjohdot kytkettiin uuteen ryhmäkeskukseen asunnoissa. Lisäksi asuntoihin kaapelointiin uudet antenni ja ATK rasia. Jokaiseen asuntoon kaapelointiin ja hitsattiin nopeat valokuitu yhteydet.

Valmistunut 06/2021

Uudiskohde HOAS Mäkelänrinne

Uudiskohde  HOAS Mäkelänrinne

HOAS - Helsingin seudun opiskelija-asunnot. Mäkelänrinteen koulun oppilaille suunnattu asuintalo. Kohteessa 88 asuntoa 176 opiskelijalle. Asunnot ovat joko soluasuntoja tai yksiöitä. Kohteeseen rakennettiin Hypoxia alppilaitteistot, joka tuottaa vähähappisen ilman. Hypoxian avulla seurataan ja säädetään happitasoa, jotta voidaan simuloida haluttua korkeutta merenpinnasta halutulle tasolle.

Valmistunut 08/2018

Uudiskohde Porvoo A-asunnot talo 97

Uudiskohde Porvoo A-asunnot talo 97

Aleksanterinkaaren ja Tolkkistentien kulmatontilla sijaitsevassa opiskelijoille tarkoitetussa vuokratalossa on yhteensä 119 asuntoa. Asunnot sijaitsevat kolmessa siivessä: Aleksanterinkaaren A-siipeen on sijoitettu opiskelijayksiöt, kaarevaan B-osaan perheasunnot sekä Tolkkistentien C-siipeen soluasuntoja ja yksiöitä. A- ja C-siivessä on neljä asuinkerrosta, B-osassa kuusi asuinkerrosta. Katutasossa liiketiloja, joista isoin liiketila on 250- neliöinen ravintola. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa. Opiskelijatalon kellarissa on kaksi liikuntasalia, jotka Porvoon kaupunki vuokraa. Liikuntasalista löytyy tatami ja painimatto. B-osan ylimmässä eli seitsemännessä kerroksessa on kaksi saunaa, joista toinen on yleisesti vuokrattavissa.

Valmistunut 12/2015

Linjasaneeraus Rapakivenkuja 1,

Linjasaneeraus Rapakivenkuja 1,

Talotyyppi Kerrostalo Talotyyppi asuinkerrostalo Rakennusvuosi 1965 Kerroksia 4 Huoneistoja 88 Kohteessa asennettiin kaikki uudet syöttökaapelit. Kylpyhuoneen asennukset uusittiin kokonaan. Keittiöön lisättiin ryhmäjohdot työpistevalaisimille, astianpesukoneelle ja liedelle. Jokaiseen huoneeseen asennettiin uudet antenni ja atk pisteet. Asuntojen sähkökeskukset vaihdettiin ja asennettiin valokuituyhteydet. Kellaritilojen sähköt uusittiin kokonaisuudessaan. Myös paikoitusalueen kaapeloinnit uusittiin mahdollistaen sähköautojen lataamisen.

Valmistunut 01/2020

Tele-urakka As. Oy Porttikuja 1, 2, 4 ja 6

Tele-urakka As. Oy Porttikuja  1, 2, 4 ja 6

Rakennusvuosi on 1965 Rakennustyyppi kerrostalo 4kpl Rakennettu 1965 Kerrokset 3 Huoneistot 156. Comx Oy toimi kohteen teleurakoitsijana. Kohteen asennettii uudet antenni, ATK ja valokuitujärjestelmät.

Valmistunut 10/2019

Uudiskohde TA-Asumisoikeus Oy Maalinauhantie 16 ja 21

Uudiskohde  TA-Asumisoikeus Oy Maalinauhantie 16 ja 21

Maalinauhantie 16 ja 21 on kolme asumisoikeustaloa: kaksi kerrostaloa ja yksi luhtikerrostalo. Kolmessa talossa yhteensä 114 asuntoa, Kohteeseen rakennettiin asukkaille modernit yhteiset tilat, viihtyisät talosaunat vilvoitteluterasseineen ja kerhohuoneineen. Paikoitusalueelle kaapeloitiin ja asennettiin sähköautonlatausasemat täyssähköautojen latausta varten.

Valmistunut 12/2020

Peruskorjaus Heka- Rusthollarintie 8-10

Peruskorjaus Heka- Rusthollarintie 8-10

Asuntoja yhteensä 170 Rakennusvuosi 1962 Rakennuksien määrä 5 Kerrosten määrä 3-5 Peruskorjaus hanke, joka käsitti viiden kerrostalon kunnostamisen kokonaisuudessaan. Kohteessa suoritettiin laajamittainen purku, jossa jätettiin vain betoni runko jäljelle ja uudistettiin kaikki tiiliverhoilusta vesikattoon. Vesikatolle asennettiin 150kpl aurinkopaneelia tuottamaan sähköä kiinteistön tarpeisiin.

Valmistunut 09/2018

Peruskorjaus Heka Kankaretie 11e ja f

Peruskorjaus Heka Kankaretie 11e ja f

Asuntoja yhteensä 63 Rakennusvuosi 1967-1968 Rakennuksien määrä 2 Kerrosten määrä 3 Peruskorjaus hanke, joka käsitti kahden kerrostalon kunnostamisen kokonaisuudessaan. Kohteessa suoritettiin laajamittainen purku. Kiinteistöjen kaikki sähköt uusittiin.

Valmistunut 08/2018

Uudiskohde Asunto Oy Helsingin Kivihaankulma

Uudiskohde Asunto Oy Helsingin Kivihaankulma

Talotyyppi: Kerrostalo Kerroksia: 4 Asuntojen määrä: 16 Moderni kerrostalo vihreällä Kivihaan alueelle, jolle ei ole juuri rakennettu uutta vuosikymmeniin! Talo sijaitsee loistavalla paikalla, keskuspuiston kupeessa,

Valmistunut 05/2018

Valokuitu- urakka Uusi lastensairaala

Valokuitu- urakka Uusi lastensairaala

Uusi lastensairaala. Urakkaan sisältyi lastensairaalan valokuitu asennus/hitsaus. Hitsattavia valokuituja kohteessa oli yli 24 000kpl. Kuitujen päättäminen kesti vuoden ja parhaimmillaan valokuituja päätettiin 150kpl/päivä. Kuituja päätettiin niin jakamoissa kuin leikkaussaleissa.

Valmistunut 6/2021

Tele-urakka As Oy Kontulankaari 2

Tele-urakka As Oy Kontulankaari 2

Rakennustyyppi Kerrostalo Rakennuksia 2 Rakennettu 1970 Kerrokset 8 Huoneistot96 Comx Oy toimi kohteen teleurakoitsijana. Kohteen asennettii uudet antenni, ATK ja valokuitujärjestelmät.

Teleurakkalaskuri

Tervetuloa käyttämään uutta teleurakkalaskuria. Laskurilla voit laskea kohteen valokuitu-, tele- ja antenniasennukset tarvikkeineen täyteen toiminta kuntoon saatettuna “avaimet käteen periaatteella“. Saat tarjouksen sähköpostiin välittömästi. Tarjouksen liitteenä saat tarvittaessasi myös kohteen laatusuunnitelman. Laskuri on täysin ilmainen eikä sido käyttäjää ostamaa Comx Oy:n palvelua.

Lue lisää
s2 logoat logorala logo