Olemme nyt osa Eltrea Groupia -

Lue lisää
Helsingin lastensairaala Helsingin Olympiastadionin tornista

Valokuitu

Parhaat valokuituverkot suurella sydämellä.

Valokuituverkot

Rushollarintie 10 sähko ja tele asennukset

Tiedonsiirtovaatimukset ovat lisääntyneet kaiken siirtyessä enemmän verkkoon. Hyvä esimerkki on muassa suoratoistopalvelujen käyttö ja verkkoon liitettävien laitteiden lisääntyminen. Yritystenkin kasvaneet vaatimukset yhteyksien laadun, nopeuden ja tietoturvan suhteen ovat erilaiset kuin muutamia vuosia sitten. Valokuituhitsaus ja valokuituverkon asennukset kuuluvat ComX Oy:n laajaan palveluvalikoimaan. Teemme valokuituasennukset asiantuntevasti yrityksille, taloyhtiöille sekä sähköurakointiliikkeille. Olemme avanneet uuden palvelun urakoitsijoille teleurakkalaskentaa varten. Urakkalaskurilla saat saman tien teleurakkatarjouksen ja laatusuunnitelman sähköpostiisi. Urakkalaskurin käyttö on täysin ilmainen eikä sido mihinkään. Visiomme on tehdä parhaat valokuituverkot maailmassa. Yhteistyössä suurimpien kaapelitoimittajien, tukkureiden ja laitetoimittajien kanssa se on mahdollista. Valitsemalla parhaat tuotteet, ei tarkoita kustannuksien nousua. Parhailla tuotteilla järjestelmä pystytään toteuttamaan laadukkaammin ja ilman yllätyksiä. Comx Oy haluaa olla mukana kehittämässä alan toimintaa maailman parhaiden verkkojen toteuttamisessa. Tämän vuoksi tarjoamme tarvittaessa 25v järjestelmätakuun valokuituverkoille. Järjestelmätakuun ansiosta loppukäyttäjä voi varmistua siitä, että hänen sertifioitu verkkonsa vastaa sovellettavia suorituskykystandardeja 25 vuoden ajan.

Antenni- ja telejärjestelmät

Rushollarintie 10 sähko ja tele asennukset

Comx Oy on toiminut jo tuhansien asuntojen antenni- ja teleurakoitsijana. Meiltä saat avaimet käteen periaatteella antenni, tietoliikenne ja GSM verkot kohteisiinne. Kauttamme saat halutessasi tietoliikenne verkoille 25- vuotta järjestelmätakuun. Järjestelmätakuun ansiosta voit varmistua siitä, että verkko vastaa sovellettavia suorituskykystandardeja 25 vuoden ajan. Käytämme kaikissa asennuksissa laadukkaita suomalaisten toimittajien ja isojen brändien tuotteita. Käytössämme on markkinoiden parhaat mittalaitteistot ja koulutetut ammattiasentajat. Kaikki asennukset ja mittaukset tehdään voimassa olevan sisäjohtoverkkomääräyksen 65 edellyttämällä tavalla. Kaikista urakointi kohteista laaditaan laatusuunnitelma. Olemme avanneet uuden palvelun urakoitsijoille teleurakkalaskentaa varten. Urakkalaskurilla saat saman tien teleurakkatarjouksen ja laatusuunnitelman sähköpostiisi. Urakkalaskurin käyttö on täysin ilmainen eikä sido mihinkään.

Sähköurakointi

Rushollarintie 10 sähko ja tele asennukset

Olemme kokenut ja ammattitaidosta tunnettu yritys sähköurakoinnissa ja sähköasennustöissä. Vahva osaaminen, ensiluokkainen työnjälki ja projektien sujuvuus ovat vahvuuksiamme, joita asiakkaamme osaavat arvostaa. Sähkötöiden laadusta ei kannata tinkiä. Teknologinen kehitys on tuonut sähkötekniikalle paljon uusia vaatimuksia ja tämä asettaa myös sähköurakoinnin vaatimustason korkealle. Olemme aina olleet alan kehityksen eturintamassa eikä vaikeinkaan kohde tai sähköurakointi ole meille vieras. Urakoimme niin liike-, toimistokiinteistöt, julkiset tilat ja asuintalot oli kyseessä uudis- tai saneerauskohde. Pitkän kokemuksen omaava ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa taloteknisissä hankkeissa ja sähköasennustöissä. Toteutamme kaikki sähköasennukset sekä tele- ja tietojärjestelmäasennukset uudisrakennuksiin ja peruskorjausten yhteydessä toivomassasi urakkamuodossa.

Teleurakkalaskuri

Tervetuloa käyttämään uutta teleurakkalaskuria. Laskurilla voit laskea kohteen valokuitu-, tele- ja antenniasennukset tarvikkeineen täyteen toiminta kuntoon saatettuna “avaimet käteen periaatteella“. Saat tarjouksen sähköpostiin välittömästi. Tarjouksen liitteenä saat tarvittaessasi myös kohteen laatusuunnitelman. Laskuri on täysin ilmainen eikä sido käyttäjää ostamaa Comx Oy:n palvelua.

Lue lisää