Olemme nyt osa Eltrea Groupia -

Lue lisää

Esittelyssä Urakkalaskurimme

vanhaa ja uutta

Tämä on ensimmäinen blogikirjoituksemme, jossa haluamme esitellä Urakkalaskurin, tehokkaan laskimen, joka on suunniteltu helpottamaan projektien suunnittelua ja kustannusarviointia. Olipa kyseessä kuituoptiikka-, tietoliikenne- tai antenni-asennukset, reaaliaikainen laskurimme tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua.

Tarkka kustannusarviointi

Urakkalaskurin avulla voit helposti laskea ja saada valmiin kustannusarvion projekteistasi. Muutamalla napsautuksella voit määrittää tarvittavien materiaalien ja työn kustannukset kuituoptiikka-, tietoliikenne- ja antenni-asennuksissa. Laskurimme pyrkii tarkkuuteen ja tarjoaa mahdollisimman tarkat arviot.

Räätälöidyt laskentavaihtoehdot

Urakkalaskurin merkittävä etu on sen monipuolisuus. Voit valita haluamasi laskettavat osatekijät, olipa kyse sitten kuituoptiikan, tietoliikennepalveluiden tai antennien hinnoista. Räätälöimällä valintasi saat yksityiskohtaisen reaaliaikaisen laskelman ja hinta-arvion, joka vastaa täysin projektisi vaatimuksia.

Tehokkuutta eri mittakaavoissa

Urakkalaskuri pystyy käsittelemään erikokoisia projekteja. Olipa kyseessä yksittäinen rakennus tai useita rakennuksia, joissa on lukuisia huoneistoja, laskurimme pystyy mukautumaan tarpeisiisi. Syötä vain tarvittavat tiedot, kuten huoneistojen lukumäärä, ja Urakkalaskuri tarjoaa tarkan kustannusarvion.

Helppo tarjouksen luominen

Kun olet valinnut haluamasi vaihtoehdot, Urakkalaskuri tarjoaa mahdollisuuden luoda kattava tarjous suoraan sovelluksemme kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse tarjouksen, jossa ovat mukana tekemäsi valinnat. Lisäksi tarkennamme tarjouksessa tarjottavia tuotteita, jotta saat mahdollisimman tarkat tiedot.

Enemmän kuin pelkkä kustannusarviointi: Laatusuunnitelmat

Urakkalaskuri tarjoaa enemmän kuin pelkän kustannusarvion. Tarjouksen yhteydessä voit valita myös laatusuunnitelman. Laatusuunnitelmat ovat arvokkaita työkaluja prosessien, tuotteiden, palveluiden, projektien tai sopimusten vaatimusten arvioinnissa. Ne lisäävät luottamusta vaatimusten täyttämiseen ja parantavat prosessien hallintaa. Lisäksi laatusuunnitelma voi edistää innovaatioita ja tunnistaa parannusmahdollisuuksia.

Helppo lomakkeen lähettäminen

Helpottaaksemme käyttökokemusta Urakkalaskuri sisältää käyttäjäystävällisen lomakkeen lähetyksen. Kun olet täyttänyt tarvittavat kentät ja tehnyt valintasi, paina "Lähetä" lähettääksesi lomakkeen. Olemme pyrkineet minimoimaan syötettävien tietojen määrän varmistaaksemme kätevän ja helppokäyttöisen prosessin. Kuitenkin kattavien tietojen antaminen lomakkeella parantaa laatusuunnitelmaa ja poistaa tarpeen täyttää sitä käsin.

Vaikka Urakkalaskurimme pyrkii yksinkertaistamaan arviointiprosessia, uskomme sen olevan erityisen hyödyllinen urakoitsijoille. Kuitenkin laskurimme ei rajoitu pelkästään urakoitsijoille; kaikki ovat tervetulleita käyttämään sitä.

Uutta viimeisimmässä päivityksessä?

Vaikka tässä päivityksessä ei ole lisätty uusia ominaisuuksia, olemme keskittäneet ponnistelumme käyttökokemuksen parantamiseen. Kuvassa alla näkyy, kuinka kysymysten käyttöliittymää on muokattu siten, että ne näyttävät pienemmiltä näytöillä. Uskomme, että tämä parannus nopeuttaa lomakkeen täyttöä ja tarjoaa tarvitsemasi tiedot entistä nopeammin.

vanhaa ja uutta

Arvostamme palautettasi ja rohkaisemme sinua jakamaan ehdotuksesi käyttökokemuksen parantamiseksi. Palautteesi auttaa meitä hiomaan palveluitamme ja varmistamaan tyytyväisyytesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ehdotuksiesi ja ideoidesi kanssa. Kuuntelemme mielellämme ja pyrimme parantamaan käyttökokemusta arvokkaiden käyttäjiemme hyväksi.

Voit mennä testaamaan!